diumenge

El vell mite del punt GPer a les dones el millor afrodisíac són les paraules
el punt G està a les orelles...
el que busqui més avall està perdent el temps...
( Isabel Allènde )

I res tan cert, perquè el punt G és a les mans, en els llavis, en les puntes dels dits, en les ganes de donar-se i profanar-se amb una llengua tan rotunda que ens fon el cor.

El punt G és travessar el silenci trencant les distancies de la pell, descalçant paraules, despullant vergonyes, pertorbar a la nit pervertint a l'amor, subornant a la tendresa, profanant al sexe per convertint-lo en obra d'art dels nostres desitjos.

És despentinar silencis entre les cames sense por d'acabar-se perquè l' imaginació converteix a les paraules en l'orgasme perpetu de la nostra existència .

15 comentaris:

 1. m'ha costat temps, però he entés que una bona nit de sexe comença des de l'esmorzar i el dia a dia. Apart de que es una tasca molt agradable de fer quan hi ha bon feeling

  ResponElimina
 2. Per trobar el punt G el primer que cal es despullar-se, emperò despullarse de veritat i abandonar-se als sentits i als sentiments.

  ResponElimina
 3. Garbi, a l' esmorzar, al cotxe o al supermercat, sense temps ni raons, nomes entregats a tot el que ens mou.

  La Mar, despullar-se de pors, vergonyes i ompli-se d'un mateix i de tot el que ens envolta, amb petits detalls quotidians que fan de la nostra imaginació el veritable imperi dels sentits.

  Gràcies per ser-hi

  ResponElimina
 4. M'agrada moltísssim la frase d'Isabel Allende. No vull generalitzar ni molt menys en tote els homes, però encara en queden una colla que, quant a sentiments, semblen funcionar només amb dos botons: el OFF i el ON. I creuen que també les dones ens movem en els mateixos paràmetres.
  Per sort, sembla que les coses estan canviant...
  El teu escrit, Marta, tota una lliçó del que hauria de ser.
  Una forta abraçada.

  ResponElimina
 5. Si, si , es tot això que dius i més
  Pero fisicament ¿ hi ha o no hi ha ?

  besets bonica
  Migueliño

  ResponElimina
 6. Més que bonica ¡¡ Guapaaa !!

  ResponElimina
 7. Montse tens tota la raó encara que afortunadament cada vegada quedin menys homes d'aquests que funcionin amb el comandament a distància programat encara pero que haigin hagut de ser ensenyats.

  Migueliño noi, llegeix el post dues vegades perquè s'està parlant d'amor en l'ampli concepte de la paraula i en les seves multiples formes, menys en el OFF i ON tan socorregut d' alguns tal com diu Montse.

  ResponElimina
 8. M'encanta la citació que has posat d'Isabel Allende i també el teu post... les paraules... jo crec que mai no en tinc prou. ;)

  ResponElimina
 9. El punt G segur que existeix per a algunes dones, però aquest punt de la paraula pot produir tal com tu dius efectes d'intensitat sexual molt alta.
  Potser n'hi ha prou, per començar, amb la complicitat d'una frase.

  "De vegades no t'entenc
  em parles tan a prop
  a cau d'orella
  que em fas pessigolles
  i se m'escapa el riure."

  I quan una dona riu ...

  Bona nit Marta.

  ResponElimina
 10. Aquest és el millor elogi de la paraula. Sens dubte.

  ResponElimina
 11. Carme, m'agrada molt Isabel Allènde perquè tot el que he llegit d'ella és molt quotidià, no és res rebuscada i quan escriu ho fa en un llenguatge que arriba perquè és una dona tremendament molt senzilla que compateix les mateixes lluites.

  Pere, tot entra dins del joc,
  l' experiencia em diu que la complicitat no s'aconsegueix per estar mes o menys estona en el llit,la complicitat és un dia a dia, un desfonar-se junts en qualsevol àmbit de la convivència, la teva frase és d'una tendresa immensa que fa esbossar un somriure,tot és molt senzill i no cal rebuscar-se entre mites.

  Gràcies a tots dos

  ResponElimina
 12. Todo está en la mente en la que tiene cabida todos los puntos que abarque el abecedario incluso con ampliación alfanumérica. El orgasmo es mental y una predisposición.
  Un beso muy fuerte.

  ResponElimina
 13. A,B,C,D,E,F,G.GGGGGGGGGGGGGG,G DE GOIG, G, DE GAUDI, G, DE GUAPA....h,i,j,k,l,m,N,I ANAR FENT ...

  ResponElimina
 14. Jordi com sempre breu clar i concís com el titul de l' entrada.

  Juan tienes toda la razón, somos como una gran maquinaria que se pone en funcionamiento cuando saltan las alarmas, y esas alarmas solo funcionan cuando el resto de los engranajes estan coordinados y por tanto predispuestos.

  Miquel Àngel, realment es tot un abecedari de sensacions quan la complicitat converteix la relació en XXL, serà per lletres!!!!

  Gràcies per ser-hi

  ResponElimina
 15. M'ha encantat aquest post!!! Gràcies.
  Una abraçada!

  ResponElimina