dijous

Un insult a la intel.ligencia

"No tiene disculpa la soberbia envidiosa de un señor entrenador transmitiendo a jóvenes jugadores en formación, a millones de aficionados y a todos aquellos que aman el fútbol (entre los que me encuentro) un narcisismo enfermizo que genera pleitos y, lesionando la riqueza de un club (sus relaciones sociales), puede enfermar el cuerpo de una competición tan deportiva como el fútbol. "

Dr. Carlos Fernández
Médico Psicoanalista
Especialista en dirección deportiva
INFORME MOU: ¿POR QUÉ MAMÁ, POR QUÉ EL BARCELONA ES LA CAPITAL DEL FÚTBOL?


La  poca memoria d' en Mou .....A veure si segueixen parlant els inquisidors amb llengua de serp...
i si Mou, les imatges parlant...i portugues ademés.

9 comentaris:

 1. un paio que s'està llaurant un futur molt negre en la nostre lliga, fins i tot els seus ja li posen pegues

  ResponElimina
 2. Jo després de veure la sàtira dels perquè els sugus de pinya són blaus que cada cop que obri la boca ja no aconseguirà ni enfadar-me. Ara em petaré de riure.

  ResponElimina
 3. Mata,
  A mi no m’agrada el futbol, jo soc mes de basquet,
  Però he vist coses mol llegeixes.
  Aquí tens dos adreces que pot ser t’agradaran.

  http://img.europapress.net/fotoweb/fotonoticia_20110504121643_500.jpg

  http://www.europapress.es/deportes/futbol-00162/noticia-futbol-liga-campeones-nike-felicita-barca-parell-pebrots-color-blaugrana-20110504121643.html

  ResponElimina
 4. Esta visto que esto del deporte es más que interés de algunos bolsillos que en ello les va su reputación, y que hay cosas muy claras que se camuflan entre las palabras de periodistas deportivos que barren para lo suyo, sin objetividad ninguna y para hacer creer otra cosa dañando la imagen de deportistas y hasta de un Club por no decir de lo que piensa cada entrenador por si tiene que irse. Te creo amiga, es duro pero lo que se ve claramente no puede cambiarse, sea en uno u otro lado del campo la rivalidad hace negocio, pero bien que lo saben los que se callan... Y tenemos polémica de la que se nutren 'los ideólogos del Fútbol' a costa de perdedores y vencidos. Un saludo cordial. Elisa

  ResponElimina
 5. El que diu aquest metge psicoanalista és cert. Aquest home és un narcisista. Només veu i recorda el que vol... i no entenc (no ho puc entendre de cap de les maneres) que des del mateix Madrid no li surti resposta, que no hi hagi qui estigui fart de tot això.

  Bon post!!

  ResponElimina
 6. la cinètica és la explicació científica, no hi ha moviment sense un impuls...

  uns es pensen i actuen amb mentalitat de "pelotazo" els de "la central lechera" que amb diners, només, es poden guanyar títols...

  ...i els altres amb l'esforç, la confiança en ells mateixos i la tenacitat aquesta és la excel·lència

  ResponElimina
 7. Les imatges ja fa temps que parlen per si soles. Com també ho fa l'amnèsia selectivíssima d'aquest (bon?) home.

  ResponElimina
 8. Sabeu que passa? que a aquest tiparraco se li han aguantat des de sempre els seus desvaris perquè be o malament ha anat aconseguint títols sense plantejar-se mai ningu el fons o millor dit la forma de fer-ho.

  Sap encrespar, cabrejar i fer sortir de polleguera al contrari i juga amb això, perquè davant una persona coherent els arguments per rebatre-li poden ser molts i existeix el diàleg, però davant un sobervi que no sap reconèixer els seus errors és impossible dialogar perquè utilitza l'única arma que maneja, el creure's les seves pròpies mentides i portar-les fins on calgui.

  Personalment sóc molt donada a fixar-me en la mirada de la gent i aquest home és un desquiciat, penso que emocionalment té moltes manques que tracta de suplir amb mala llet, no és un estudi psíquic sinó una opinió molt personal perquè sincerament el que no és normal és que li importi res les conseqüències dels seus actes i el que pot crear això en un terreny de joc, tant als jugadors com als seguidors.

  Ha crispat a l'opinió publica madrilenya que poc necessita per crispar-se i veure conspiracions, mans negres i guerres brutes, però seria un altre comentari apart, perquè mai concebre la manipulació i extorsió de la veritat en benefici d'un mateix.

  Realment el vídeo dels sugus és el millor de Mou, aixi com el seu personatge de Crackovia que resulta fins a entranyable perquè de tan imbecil resulta divertit però aquesta és la ficcio, la realitat és una altra, és un espècimen ressentit perquè en el seu moment no va poder ser primer entrenador del Barça, ressentit perquè el seu joc és destructiu, ressentit perquè no ha sabut treure el bon joc dels seus grans jugadors que sens dubte té i si el pitjor d'ells, perquè penso molt sincerament que Pepe, Aldebayor etc, haurien passar un examen psicotècnic abans de trepitjar un terreny de joc, perquè se'ls va l'olla cada vegada que el contrari té la pilota, per dir-ho d'una manera fina i sense ferir sensibilitats.

  Elisa, fuera de Catalunya las cosas se viven de otra forma porque es la realidad que os enseñan, los Roncero, los Jimenez Los Santos, y sobre todo la santa inquisicion que es tele madrid, que con sus manipulaciones en sus videos tan socorridas ya, ni tan solo las Torres Gemelas han sido destruidas y los aviones pasaron a unos cuantos metros de distancia, ojala hubiera sido asi te lo aseguro, pero la realidad es otra y la de esta televisión es solo escupir y dañar todo aquello que no no comulga con su subjetividad y contra todo lo catalán. Y conste que por el bien de mi salud mental no tengo intereconomia, ni tele Madrid ni demas emisiones fascistas y subversivas, es mas las descodifique, pero existen los zappings y sobre todo existe la dignidad de los que ya hemos dicho basta.Petonet guapa

  Gràcies a tots per ser-hi

  ResponElimina
 9. Marta, passo amb retard, i estic d'acord amb tot e que dius. Un problema afegit és que a fora de les espanyes hi ha força gent se'l creu, sobretot quan despotrica contra el Barça i de rebot contra Catalunya, i ens està creant una imatge distorsionada, lamentable i molt poc abellidora. De fet, sempre estem estabellant-nos contra els mateixos murs.
  Una abraçada!

  ResponElimina