diumenge

Relaxing cup of café con leche please !!!Va, cap a casa que ja han fotut massa el ridícul entre uns i altres , és el millor que ha pogut passar perquè era una incongruència i un insult al sentit comú que es pretengués organitzar uns Jocs olímpics a Espanya quan hi han centenars de retallades en els més primordials drets dels ciutadans com són l'educació, sanitat i el dret a un habitatge digne.

Ja està bé de montar el numeret aquest govern d'inútils, i a tota la xaranga política que ha anat a defensar la candidatura Espanyola.

Tinc vergonya aliena de veure com s'han en fotut de la situació de tanta gent que estan en condicions precàries i inverteixin uns diners que podrien servir per pal·liar molts problemes de la nostra societat actual.

Ara el més decent seria que amb el pressupost que tenien estipulat per robar als contribuents i endeutant-nos cada cop més per a aquests jocs, ajudin a les famílies i inverteixin en sanitat i educació.

I un altra cosa, nosaltres treballadors de peu, que quan tenim entrevistes de feina només els hi falta demanar-nos una prova ginelocológica i d'orina, sis plau una mica mes de cultura i decència pels càrrecs públics, que el nivell d'angles dels polítics semblava el de "chiquito de la calzada" i hem quedat retratats de cara al món sencer.

Així potser no caldria fotrans un "relaxing cup of café con leche in plaza mayor" !!!, amb unes birretes haguessim fotut the same ridícul.


11 comentaris:

 1. Vaig veure el video, penós, no poden anar enlloc més enllà de la plaça major. Ja els hi està bé, ara a veure com s'ho fan ara per culpar als catalans del que els ha passat.

  ResponElimina
 2. No tenien cap ni peus aquests jocs donada la situació limit del país però com en aquesta monarquia bananera tot i val, estem com estem.

  ResponElimina
 3. El problema serà, molt em temo, que de tots aquests diners no utilitzats que s'havien d'invertir en aquests fracassats jocs olímpics, no en veurem ni un euro... Han quedat ben retratats, tota aquella colla, i tant que sí...!
  Una abraçada.

  ResponElimina
 4. És la política d' aquets darrers anys en aquest país on ningú demana responsabilitats de res Montse, pero a mes, és que ara el món sencer s'enfot de nosaltres i amb tota la raó.
  Una abraçadeta maca

  ResponElimina
 5. Hauria estat un insult que hagués guanyat les olimpíades un país tant poc democràtic com Espanya. Però més verdes en maduren...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hauria estat un insult a la decència per les persones que ho estan passant malament, encara que si vols que et digui la veritat decència i escrúpols és el que menys queda en aquest beneit país.

   Elimina
 6. Si a un directiu d'empresa se li demana un bon currículum, bons estudis i idiomes.
  No em cap al cap com persones que tenen l'empresa de representar i dirigir un país, una ciutat, un poble no se'ls hi "obliga" a tenir un "excel·lent" currículum ......el resultat d’això: Un gran "ridículum".

  ResponElimina
  Respostes
  1. A nosaltres cada vegada ens demanen més i en canvi a les persones que teòricament han de donar exemple perquè estan dirigint un país, són cada vegada més ineptes, més corruptes i sobretot amb unes dosis exagerades d'autoestima. Una vergonya que no servirà per res, com sempre s' inculparan uns als altres.

   Elimina
  2. Si aquesta gent no es preocupa de la seva pròpia educació....com puc creure amb ells?
   Com puc creure que és procuparan per l'educació dels nostres fills?...actualment no crec amb la política, no puc per molt que m'hi esforço.

   Elimina
 7. Sí, Marta, a mi també em passa. Em fan vergonya i pena. M'agradaria que fossin diferents, la veritat. Però no, no hi ha manera. Continuen amb un peu al segle XVI, i conservant-ne la pitjor mentalitat.
  Doncs això, això que tu dius: the same ridícul.

  ResponElimina
 8. Una precisió: em refereixo solament als del relaxing cup. Als altres, una gran abraçada.

  ResponElimina