diumenge

L' Espanya fosca ha tornat ...
Tot això te pintes d'una campanya molt ben orquestrada, com per via legal no hi havia forma de convèncer a ningú que no es fes la consulta, a mes ERC ha guanyat les eleccions, aquesta gent com a l'època més negra de l'Espanya feixista ha començat a tirar pel dret, i com?, doncs desestabilitzant a la gent del carrer i creant alarma social del que passarà si Catalunya surt d' Espanya i no pot amb aldarulls com aquests.


Per altra part no entenc que per quatre xorrades dites a la web es busqui a gent, i per un grupet que diu com i de quina manera passarà encara estiguin al carrer sense que passi absolutament res.


I de retruc no oblideu que molta guàrdia civil i policia nacional els hi van donar l'opció d'entrar als mossos quan els hi van donar les competències a Catalunya, l'enemic el tenen entre ells també, perquè si no, no s' enten moltes de les coses que han passat.


Per mi l'única opció som nosaltres mateixos intentant desbaratar en aquesta colla d'imbecils que l'únic que volen és retransmetre com som de violents i indomables els catalans pel món.

2 comentaris:

 1. Des de fa molt temps, en aquest estat s’ha perdut les raons de les paraules i ens han llevat al poble la veu, el dret a opinar, a decidir.
  Cada vegada es aproven lleis mes repressives, que procuren callar-nos per sempre.
  Ara tindran un nou cap d’estat i ningú ens demanarà si ho volem o no.
  El blog torna a no avisar quan publiques. Bona nit Marta

  ResponElimina
 2. No hem apres res de l'historia, i cada vegada estem més aprop de cometre els mateixos errors.
  No sé quin problema té el meu blog Alfonso però cada vegada va pitjor i no m' actualitza res.
  Gràcies per ser-hi.

  ResponElimina