dilluns

Dret a la pataletaSi d'alguna cosa aquesta servint aquest Estat d'Alarma, és per a constatar la imbecil·litat i la ignorància de molta gent.

De què ens serveix acaparar tant de menjar, obviaré el tema del paper WC, perquè encara té menys sentit, però, i el realment important?

Es decreta una quarantena i els il·luminats marxen a fer turisme, o a la caseta de Benidorm, de Múrcia, o de la Costa Brava, fent córrer el virus a plaer i posant en perill als qui si estan acatant totes les normes d'OMS, que d'altra banda, no acata el Govern Espanyol, en negar-se a tancar Madrid i negar al President Torra el tancament Catalunya tal com li va demanar la setmana passada.

He vist les imatges del metro de Barcelona i Madrid aquest matí, i només puc dir que estan condemnant a milers de persones a la seva sort, solucionant la crisi com uns miserables, això si, la UME patrullant carrers, es veu que el realment important era militaritzar-nos.

Puta pena el que les patronals exigeixen i el silenci dels sindicats.

Però com som una, gran però cada vegada menys lliure, aquí es fa el que els surt dels seus patriòtics collons.

No parlaré del discurs de Sánchez, perquè semblava més el dia de la Constitució que el d'un President que vetllava per l'integritat i la salut del seu país.

Un virus...que ha servit per a desplegar l'exèrcit, prendre competències i drets a les autonomies i tenir al clatell un implacable 155, tal com anaven perseguint fa temps perquè no podien acceptar la insubordinació de determinats plebeus.

I eh aquí, que estan demostrant que ni capacitat tenen per a gestionar una pandèmia que cada vegada està deixant més morts i més interrogants.

Una sanitat pública que era la millor del món, actualment està sense mitjans, sense personal, sense màscares, i gairebé sense força per a poder contenir tota aquesta quantitat de malalts, amb la preocupant sensació de que si seguim així és farà un triatge ètic, com a Italia, el que no tinc massa clar, és si a nosaltres ens ho arribaran a dir...com quasi tot.

I per rematar donya Colau, deixant anar la llagrimeta fàcil, com sempre, perquè ahir a les 20 h va sortir al balcó de casa seva amb els seus fills a rendir un homenatge amb aplaudiments als sanitaris que s'estan deixant la seva vida per salvar la de tots.

No sé, potser, si en lloc d'apujar-se el sou un 40%, ofegar a l'autònom i enfonsar Barcelona, l'hagués donat, segurament no estaríem parlant de tanta precarietat i manca de mitjans als hospitals.

Però la picaresca no queda aquí, i ahir molt oportú ell "Preparao VI" renúncia a l'herència de "Trempat I" quan l'Art 991 del Codi Civil disposa que "Ningú pot renunciar a només una part de l'herència i hauria d' abdicar "....

Però mira, no hi ha mal que per bé no vingui, que la seva majestat aprofiti aquest atac de generositat per a donar-ho tot a la Sanitat Publica, així almenys, entre comissions, corrupcions, putes i altres ... Ens sentirem menys atracats i compensaria una mica a les arques de la seva país, i els anys que s'ha estat enfoten de nosaltres.

PD- Potser no té cap sentit el que dic, però en tot cas és el que penso.

2 comentaris: