dimecres

Dissertacions mevesM'agrada molt llegir i anar a tota mena de conferència que em pugui ajudar a tenir més coneixements en qualsevol àmbit, i quan vaig descobrir a Oliver Sacks em vaig adonar que el cervell és un univers per explorar, i l'òrgan més important.

I amb Shinya Hiromi, com des del mateix cos ens podem curar i prevenir moltes malalties.

El meu fill em parlava molt de la viròloga xinesa Shi Zhengli, i dels
professors Dr. Tasuku Honjo i James P.Allison, guanyadors del Nobel de medicina del 2018, a les classes de química debatien el tema, perquè esta fent el TSG de final de carrera, i debatien si el virus corona és o no natural, per la forma de contagi que tenia.

I vaig començar a llegir-me els seus articles i els d' altres experts i viròlegs que no son dubtosos d'estar sota les ordres de cap govern... 


De fet, el virus no com a tal, si no com a situació, està reflectit a molts llibres de Astronomia, en el de Nostradamus mateix, però com són sures que has d' interpretar, jo l' havia interpretat malament, com la III Guerra mundial, que ben analitzat, per les victimes i la situació són força paral-leles.


No sóc cap experta, però si que penso que si fos un virus natural no hauria afectat a tothom, perquè els entorns són diferents, les defenses que tenim també i la climatologia sabem que són determinants alhora de desarrollar un virus. 

Hi han estudis que diuen que amb el canvi climàtic i per tant la descongelació dels glacials i del Pol Nord, tornen a aparèixer molts virus, que porten hibernats durant segles, i que només viurien a llocs càlids.

Un virus natural, només hauria afectat països amb la mateixa temperatura que a la Xina, per exemple. En canvi, s'estén a un país com Suïssa, de la mateixa manera que s'estén a zones desèrtiques. Mentre que si fos natural, s'hauria estès en llocs freds, però hauria mort en llocs calurosos, com deien al principi, i que ara han rectificat que no nomès no mort, si no que pot mutar.

Conspiració?

Doncs no ho sé, el que realment m' interessa es acabar amb aquest mal son, aquesta tragedia que estem vivint i els milers de morts que ens està costant, i tornar a abraçar a la gent que estimo ...

4 comentaris:

 1. Tot pot ser i tot es possible... però amb la globalització, els virus també han viatjat en avions, trens i vaixells per tot arreu. Fa cent anys només , potser s'hauria quedat a la Xina , els viatges han ajudat molt a escampar-ho, crec jo. Amb el temps, veurem moltes teories sobre tot plegat...
  Salut :)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Això t'ho compro, però fa molt temps que no es pot sortir del territori, i la majoria estem confinats i segueix creixent, tot i que segueixo sense creurem les dades que donen.

   Elimina
 2. És molt difícil arribar a la veritat en aquest cas, però em fa pànic i por el pensar que pot ser maquinat per alguna d'aquestes ments que ens governen en aquests temps.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Com tot el que implica que un Estat estigui pel mig, la veritat no la sabrem mai, en aquesta societat tan globalitzada, només som números.

   Elimina