diumenge

Conceptes ...

Ahir parlava amb un amic de tota la vida, d'aquells que es coincideix de tant en tant, un anti sistema, lligat al sistema, encara que no ho vulgui reconèixer i qüestionava, el tema Covid, vacunes, etc, i em preguntava per què la gent menteix per quedar bé quan en el fons han passat pel haro com la majoria.

Doncs no ho sé vaig contestar, i si ho dius per mi, tens un problema i jo un altre, per estar en el lloc equivocat, ara i aquí.

Jo no estic vacunada, però soc summament respectuosa amb les decisions dels altres, encara que no sempre estic d'acord, és més, amb aquest tema de les vacunes fins i tot he tret ferro a gent que s'ha vacunat i de sobte li han entrat els dubtes i les pors perquè el seu cos ha donat senyals.

Quina avantatja em dona alimentar patiments quan ja ho han fet? i per ser sincers, la meva opinió no és cap decret llei, soc jo i el que penso sense cap mena d'intenció d'extrapolar-ho als altres.

Però els anys et fan més savi, i clar que et deixes continuar sorprenent perquè la vida també va d'això, i mantenint les ganes, el desig i la il·lusió, però t'allunyes dels qui et deixen amb les mans obertes, perquè la confiança és el dogma de tota amistat.

I m'adono que he fet bé en moltes situacions de deixar anar aire, en prendre distància, la vida és una casualitat plena d'intencions, i ni per amistat, bategar entre dubtes i paraules buides entra en el meus plans..Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada