diumenge

Entre roses i capullos ...Si, vosté, qui sinò?

Escolti'm,realment denigrant l' imatge no nomes de si mateix que està donant pel món sinó a tots els que puguin pensar que vostè representa alguna cosa en aquest país.

Ara resulta que Gadafi és un amic, aquest assassí intolerant que es passa els drets humans pel forro de les seves "haimes", que tant li dóna aniquilar al seu poble que regalar-li a vostè un cavall arab caríssim perquè els principis morals aquest home els té on els va guardar vostè quan es va inventar les "ADM" jurant per Déu i el seu pare.

És de ser cínic i de tenir una memòria molt selectiva i del tot insurrecta...

Però jo li refresco sense problemes, dona catalana de barretina, d'aquestes que no interessen al seu partit per estar feliçment divorciada, monoparental, agnòstica, partidària del matrimoni entre homosexuals, de l'amor lliure i de qualsevol causa justa que no coarti la llibertat de l'ésser humà com a tal i que encara aixi sobreviu al seu partit i a totes els ideïs feixistes que ens intenta imposar.

A veure home de muscle i poc cervell que no estava prou be fen biceps ?

Quina neurona despendolada se li ha insubordinat i li neguiteja?

Personalment sempre he tingut un concepte de vostè d'home de intel·ligència distreta i principis poc ortodoxes , que va decidir recolzar els interessos econòmics d'uns pallassos perquè li donessin un raconet en una foto, i ficar-nos en una guerra passant-se pel forro l'opinió de tot un país.
I el mes vergonyós que temps després no va tenir ni la decència de demanar perdo a l'humanitat per fotre'ns en una guerra que tampoc era la seva.

Que li passa ara a vostè, a la Sanchez Camacho, a Rajoy i a tota la plana del PP ?

Vostès que prediquen tant la memòria històrica, aquesta memòria tan subjectiva i idealitzada que retenen, on queden les concessions i apologies a la mentida, la traïció , a la violència, a la guerra injusta amb milers de morts que vostè califica com a danys col·laterals ?...

On queden les mentides de...

Atemptat 11 M ,Prestige,Yak-42 ,La guerra de l'Iraq ,L'AVE Madrid- Lleida,TVE ,El cas del Lli
Terra Mitica,Eleccions de Madrid ,El cas Alierta ,El cas Aycart ,
Corrupció del govern valencià
El Cas Naseiro ...
La mort de Jose Couso
I diversos assumptes municipals de tota índole, malversació fons, assetjaments sexuals, etc

S'han convertit en déus de la AEPI, de Pio Moa, Jimenez Losantos,que dit de pas són un apòlegs del nazisme, Ansón, etc...

Ja esta bé de tanta porqueria encoberta, de vendre'ns a tots els ciutadans en benefici de la seva politica destructiva on el preu a pagar eren les vides de milers de persones, a canvi de petroli.

D'encobrir governs en totes les seves "gestes" contra la llibertat i la dignitat de l'ésser humà, que encara estan vivint els presos per exemple de Guantánamo i Abu Garib als quals ni tan nomes se'ls ha ofert el dret a un judici digne.

Ara es dedica a despotricar contra el govern del seu país, a qüestionar la possible negociació de Zapatero amb ETA,l' intervenció espanyola a Líbia, de la qual per cert tampoc estic d'acord, de tancar TV3 en el Pais Valencià, i de tantes i tantes cortines de fum que l' únic que fan és que el seu partit no presenti una alternativa política per governar sinó que vagi bellugant la merda dels demès.

Vostè no recorda determinades ambigüitats seves amb altres terrorismes de nivell internacional?

Les hi recordo jo...

Va recolzar la barbàrie de Kosovo,amb aquell argument que "Espanya ha d'estar amb els seus amics"...

Els seus preferits, un Putin que venia de Chetchenia, o a un govern xinès per qui tot això dels drets humans no passen de ser meres estupideses occidentals.

Ja sabem que esta malament relacionar-se amb terroristes , excepte quan aquests tinguin mercats de més de dos-cents milions.

No va vendre el seu govern armes a països i faccions enfrontades (turcs i grecs per exemple)?

Vostè tan integre i tan amic d'un assassí Gadafi, i nomes defensa als assassinats de l'amic del seu amic, el sanguinari Sharon .

De que parlem senyor Aznar?

De la negociació amb ETA o de la impressió que dóna vostè que el que realment li interessa no és que s'acabi amb la banda armada, sinó aprofitar el càncer d'ETA per acabar amb la confiança ja poca per cert al govern socialista.

Em deia un avi de la "quinta del biberó": Com guanyin aquests tornem al 36 , és molt perillosa aquesta gent!!...

I ho són, vostès són molt perillosos perquè porta'n mes de 4 anys dient que Espanya és trenca, i són vostès els qui s' encarreguen de prodigar aquesta imatge d'enfrontament i d'encoratjar als extremistes i als incautes de que esta desmembrant el país.

Totes els seves profecies i els d'en Rajoy han caigut amb el pes de la veritat aom quan vostè va dr que ZP vendria Navarra a ETA, a Navarra qui governa eh cervellet??

El nostre estatut, el de la meva Catalunya desintegrada que no parla castellà, els que som separatistes per raça i excloem a tots aquells que no esmorzen "pa amb tomàquet" era inviable per separatista i insolidària fiscalment, encara que l'estatut Andalús fos pràcticament una còpia del primer que és va enviar al Senat.

Encara recordem els Plans hidrològics per no dormir, autentiques obres faraòniques i obsoletes per al futur que s'albira de canvi climàtic i escassetat de pluges, digui el que digui el seu guionista encara que com sempre ."donde dije digo, digo Diego...

Corrupció en les obres de l'AVE al seu pas per Catalunya que van ser desplaçades diversos Km per afavorir el tracte a alguns afins del PP, corrupció immobiliària per requalificacions indecents i mès i mès ... prou.

Però més enllà de tot, em pregunto que cony pinta aquest bretòl ara? si com deia Saramago
" Aznar és un mero episodio. No se asusten".

14 comentaris:

 1. Per mi és un gran model.
  Un model en negatiu.
  Salut i independència!

  ResponElimina
 2. marta
  poc o res puc afegir al que tu tnt bè exposas....nomes que anit en veure aquet especiment per la tele dient que :"el Gadafi era un amic.....com s'ho va fer anar?????.... extravagant????...", vaig sentir fastic, vergonya i rabia.
  Es en aquets moments com tinc mes clar a on pertanyo i qui No em representa.
  Petonets, per tu

  ResponElimina
 3. El pitjor d'aquesta mena d'especímens com el que esmentes és que hi ha gent que se'ls creu, i poden fer un mal immens. També, quan el vaig veure per la tele, mica més i em fereixo. Com si no tinguéssim prou polítics enderiats a fer-nos tòrcer el coll, només faltava aquest indesitjable. Com diu en Jordi, és un gran exemple en negatiu per a tots nosaltres.
  Has fet un gran article, Marta. Gràcies per ser-hi.

  ResponElimina
 4. i nosaltres continuem omplint-li les butxaques.........

  ResponElimina
 5. Hola Marta aquest és un individu deplorable, que segurament no passaria un psicotècnic..., i la imatge que va sembrant pel món és trista. Trista com el seu parent de València (que hauria d'estar prohibit per llei) que 10 membres de la candidatura incloent-hi el mateix presidenciable estigui imputats en casos de corrupció, no hauria de ser possible d'exercir un càrrec públic de l’estat. Però és allò de: la realitat supera la ficció...

  Des del far bona nit.
  onatge

  ResponElimina
 6. Jordi, Marta , Montse, Garbi, Carles, teniu rao tots plegats, un aprenent de Deu es aquest paio i un insult a l' intel.ligencia.
  Quina vergonya d' homenet!!

  ResponElimina
 7. Por la boca muere el pez. Los griegos ya condenaban a algunos de sus políticos (a veces injustamente también es cierto) al ostracismo, sin embargo para este tío todo vale porque no tiene miedo, que hablen bien o mal de mi pero que hablen, que yo mientras tanto me río de los peces de colores. Pienso que la mejor forma de joder a este tipejo es ningunearlo, ya que la justicia internacional parece ser que no sigue los mismos patrones dependiendo de que bando estén los mandatarios, al menos a mi me lo parece.
  Un beso muy fuerte Marta.

  ResponElimina
 8. No en parleu d'aquest paio,no li dongueu la satisfacció de que es pàrliu d'ell .

  ResponElimina
 9. Juan ya no es cuestión de ignorarlo que supuestamente lo hacemos la mayoria de los mortales, es la permisibiliad que se le otorga a este bocazas cada vez que mea fuera del tiesto, que es casi siempre. Da una idea de quien manda realmente en el PP y del poder que tiene.

  Miquel Àngel, es cert pero em beneficio del dret a la pataleta, és universal i curatiu.

  ResponElimina
 10. Con razón decían en mi pueblo (al menos cuando era yo joven) que había tres clases de hombres "homes, homenicos y homenicacos".
  Quin será l´home del bigot ??.
  Muy buen escrito, pero no nos olvidemos que sinverguenzas y ladrones los hay en cualquier lugar (no hace falta mirar a regiones vecinas).

  ResponElimina
 11. Roigbaterra evidentemente, sirvenguenzas hay en todos lados eso daria para mas entradas de blog, pero Aznar afortunadamente es único e irrepetible, sin buscarle ningun otro calificativo mas deplorable de lo que implica ser él mismo y sus circunstancias.

  Es mi opinion personal vaya.

  ResponElimina
 12. Hòstia t'has despatxat a gust, estàs indignada!!

  t'has descuidat però que l'han fitxat a ENDESA per 200.000 € a l'any com a assessor... ( El Felipe , però també Gas Natural per 160.000 )

  si són perillosos!
  i fan les lleis a la seva mida i a més tenen el control dels mitjans i a més les privatitzacions les fan per engruixir el seu patrimoni, són mafiosos i no se'n amaguen i saben moure masses al seu benefici...
  i sí, són perillosos...

  algun dia desapareixeran, per evolució natural, no seran eterns...

  salut

  ResponElimina
 13. Totalmente de acuerdo Marta, un abrazo

  ResponElimina
 14. Joan és vergonyos i ens prenen per imbecils, al menys el dret a la pataleta oi?.

  Roigbalterra y lo bien que se queda una despues de soltar todo lo que lleva dentro?

  Gràcies a tots dos

  ResponElimina