dimecres

Ja n'hi ha prou ...A qui li interessi o es doni per al·ludit ...

Indignada que dies enrere quan en assemblea es decideix desallotjar la Plaça Catalunya un grup de persones, el de sempre, els que a qualsevol celebració o esdeveniment en aquesta ciutat hi posa'n cull-arada,van decidir desobeir l'assemblea deslegitimant el moviment i la decisió de la majoria.

Des-de llavors la plaça es un niu de merda, de antisistemes i demès encoberts que poc aporta'n al moviment del 15M i molt a les seves miseries personals o contractades.

Lamentable, vergonyós indignant em resulta l' actuació d'un grup de sis, deu, o cent impresentables infiltrats a les portes del Parlament de Catalunya, amb uns parlamentaris que no oblidem ens agradi o no, han estat escollits per la majoria dels ciutadans, i havent d'entrar per la porta del darrera o el helicòpter com el cas del President Mas han sigut increpats, veja'ts i agredits.

No sé si son tots o eren uns quants, però l' imatge del nostra Petit País ha quedat a l' alçada de qualsevol país tercermundista per les seves actituds violentes,agressives i poc democratiques.

Ja val de fer l' imbecil, deia Ghandi que la violència nomes genera violència, i no es una frase feta, es la realitat que desencadena en la falta de respecta d' uns amb els altres, siguin parlamentaris, gent del carrer,Mossos d' esquadra o fins i tot els periodistes que feien la seva feina..

A tots ens han afectat las retallades d' una u altra manera, fins i tot el fet que haguem d' aguantar  a un cap imbecil que ens ha reduït la jornada i que ens fa la vida impossible perquè el mercat esta aturat i sap que no marxarem, però son els nostres misèries i manifestant-les de forma violenta i poc democràtica ens deslegitima el dret que tenim els ciutadans a manifestar-nos, perque ens fallen les formes.

Aixi que j' hi ha prou d' imbecils, nomes nosaltres podem parar els peus aquest quatre energúmens que tan soroll fan i que no son el reflex de ningú ni de res, i que segurament si el Mossos des de un principi els haguessin obert expedient haurien observat que son sempre el mateixos que mouen la merda, tan és que sigui per les celebracions del Barça, a concentracions per qualsevol tema o senzillament per la caiguda de la fulla a la tardor, tan és perquè no tenen res mes que fotra i si l' ordre de desestabilitzar la societat en nom del que mes convingui en aquell moment.

Una mica de seny sis plau, perque aquesta guerra es de tots i si no lluiten junts anirem tots plegats a fer punyetes, tan és si de la maneta o a osties perque ja no hi haura remei.

16 comentaris:

 1. Una de les millors reflexions que he vist aquests dies. Un somriure.

  ResponElimina
 2. Marta, estic al 100% amb tu, i al 1000% i tot. Ara acabo d'arribar de la feina, i la meva mare és el primer que m'ha explicat. La meva reacció i la conversa que hem tingut ha estat calcada a tot el que dius. Ja està bé! T'agraeixo la valentia de treure el tema a reflexió i també la teva sinceritat; potser molts pensen també com tu però per por no s'atreviran a manifestar-ho.
  Una abraçada molt gran!
  Galionar (o Montse, que google no em deixa comentar)

  ResponElimina
 3. Albert, Montse, és que no podem permetre aquesta situació de pandereta, on uns oportunistes s' estan enfoten dels problemes realment seriosos que afecten a la nostra societat d'avui en dia.

  Tots hem sigut en algun moment de la nostra vida uns inconformistes, jo també he fet "assegudes" a la meva epoca de la facultat, però amb respecte, sense coartar la llibertat de ningú i defensant el que jo creia just.

  Ja està bé de concesions!!!ja están desemmascarats, i a mi que em preocupen les retallades tant com a qualsevol, sento vergonya aliena que Catalunya es trobi a la primera pagina de qualsevol informatiu per les aberracions de quatre degenerats que lluiten en una guerra personal que no concerneix a ningú mes que a ells i als qui els paguen.

  Montse he solucionat el problema de google dels comentaris, NO clicant a l' obrir el compte "No tanquis la sessió" sembla una burrada pero m' ha funcionat.

  Graciàs a tots dos per la vostra opinio sincera

  ResponElimina
 4. Saps què era el que es fimaba avui al Parlament Català? també t'afecta, són reduccions socials en educació, sanitat, ajudes i molt més. El nivell del nostre país ha de mesurar-se per la qualitat de vida dels seus ciutadans no per la imatge que es pugui donar a l'exterior. Respecte la teva opinió però no la comparteixo. Besets.

  ResponElimina
 5. Hola Marta: Es veu que estàs molt indignada... Jo et dono la raó en quasi tot. Hi han actituds que des legitimen qualsevol petició i qualsevol manifest perquè contradiuen en fets allò que diuen amb paraules.
  Una abraçada

  ResponElimina
 6. Jo també comparteixo la teva opinió!

  ResponElimina
 7. Jaume, ja sé que es signava avui al Parlament de Catalunya, i crec que he deixat clar que les retallades m'afecten a mi també, però això no implica que estigui d'acord amb les formes amb les quals estan manifestant el desacord a aquestes retallades, perquè per aquesta regla de tres, mira, com no m'agrada els veïns que vénen a viure al pis del costat del meu perquè això implica que tinc menys lloc a la piscina els prohibeixo l'entrada i que es fotin.

  No home, i sé que és tonteria l'exemple que he posat però és una forma senzilla d'explicar-ho.

  Evidentment no estic en absolut d'acord amb les retallades, és mes, a mi personalment m'han afectat d'en gran manera en molts aspectes, però no ara, ja fa temps, cal ser una mica conseqüent i en un estat democràtic no es pot saltar a la torera tots els fonaments de l'ordre i el respecte, perquè llavors es quan es perd la raó.

  Hi ha altres formes i si en aquest moment estem tan obcecats que si no les veiem, les inventem però no es pot agredir de paraula i fet a els qui han estat triats democràticament en unes eleccions lliures.

  I reitero, estic d'acord amb el Moviment 15m el que no estic d'acord és amb aquesta xarlotada plena d'infiltrats que l'únic que busquen és desestabilitzar i protagonisme,mira de fet ja hem de ser a hores d'ara la riota de mig món civilitzat.

  Gràcies a tots per ser-hi

  ResponElimina
 8. Els que tenen ganes de gresca sempre es freguen les mans quan hi ha manifestació....tant si es per una celebració del barça com per una denúncia d'indignats. Aquests son els que realment ho espatllen tot

  ResponElimina
 9. Totalment, d'acord, Marta. Seny. No hi ha una altra. Això o convertir-se en un moviment marginal.

  ResponElimina
 10. Garbi, Xavier, es cert a mes a mes ho han barrejat tot plegat fent que Els Indignats perdin credibilitat quan realment no és aixi i no tenen la culpa d' aquests quatre sense cervell.
  Gràcies per la vostra opinió

  ResponElimina
 11. Marta, t'admiro per la sinceritat amb què comentes les teves opinions. Ets molt bona expressant-te, i estic d'acord amb tu al 100%.
  Els indignats eren gent digna i emprenyada, els "altres" eren indignes de qualsevol qualificació amb que s'anomena a les persones humanes.

  ResponElimina
 12. Cantireta gràcies, la sinceritat per damunt de tot caigui qui caigui és l' única forma de ser conseqüent amb un mateix,i aquest escrit és una manera de mostrar la meva indignació cap tots aquells indignes i manipuladors que com sempre segueixen consignes per desestabilitzar la societat.

  ResponElimina
 13. sobre anti-sistema i manipulacions el sentit comú i la intuïció ja ens mostra és que és autèntic o una impostura i el poder sempre pot muntar una #conspiració, fer-se la víctima, infiltrar personatges aparentment normals i després resulta que són del mateix ofici que els que protegeixen, ja saps de l que parlo, per provocar opinió en contra o a favor...
  fins i tot es parla de conspiracions amb en Ben Laden, amb les revoltes i els interessos econòmics i si no t'en adones et trobes donant cops de caçola en una plaça o com aquells que donen voltes al voltant d'un tòtem o fent la ruta de sant Jaume o del indignats cap a Madrid per concentra-se una multitud davant del govern, i aquest no escolti però reconegui per estratègia que les protestes són legitimes...

  aquest moviment ve de lluny, les injustícies socials, la lluita de classe, no és d'ara.

  ah! i la majoria de reivindicacions són reformistes, no de canvis reals
  l'espoli fiscal a Catalunya, el què ens roben i no torna...
  l'espoli financer, que es paga amb els diners de tots per reflotar la banca amb la amenaça de ser rescatats que només és un eufemisme per dir, finançats amb interessos, per aquells estats de la unió que tenen diners, amb un alt interès és clar, els índex famosos i els presten al que no han sabut administrar-se

  el què ens cal és un canvi, atrevir-se a pensar que d'una altre manera és possible, deixar de cercar culpables ja està fet i fer la nostra

  ResponElimina
 14. Què va passar al Parlament el 15J?
  manipulació o engany ? les coses no són el què semblen, però són com són...

  http://www.youtube.com/watch?v=CiesHBBOGQg&feature=player_embedded

  ResponElimina
 15. Joan estic d' acord amb tu, crec sincerament de que ara es el moment de que fem la nostra,perque com va dir Companys "Catalunya només ens te a nosaltres".

  Gràcies per ser-hi

  ResponElimina