dissabte

Persistirem ...

Ja sóc aquí, potser perquè no he marxat i las meves vacances ha sigut una mica fer agradables la dels demès. però comença el curs i com sempre a Catalunya ens han quedat moltes assignatures pendents i molts deures per fer.

Podria dir que amb bull la sang davant tanta incongruència i tanta injustícia, però no ho faré, he decidit fer meva també aquesta paraula tan senzilla del nostre Pep "PERSISTIREM", i ho faré davant tots aquells que estan fent de Catalunya un polvorí pel seu benefici polític.

Mireu, a ningú li es nou que soc catalana de soca i arrel, republicana i cada vegada que un ignorant obra la boca, perquè es la qualificació mes suau que puc trobar, mes independentista.

Diu en Baste pel matins a RAC1 , "quina frase aconseguira fer un independentista mes avui?" dons aixo, perquè cada dia ens plouen mes garrotades i aixo no fa mes que enfortir-nos..

Tan em fot qui guanyi les eleccions,personalment  votaré a CIU perquè necessitem força a Madrid i perquè desprès de la davallada de ERC i les bretolades d' en Carod, tot senzillesa i patriotisme ell, penso que no queda casi res de la essència d' aquells republicans que al febrer de 1939 van marxar a Argelers fugint de la guerra civil i el franquisme, construint camps a la platja i sobrevivint en unes condicions terribles.

Anys desprès vaig tornar a Argelers amb el meu pare, em volia explicar a peu de platja tot el que va passar amb 14 anys, el meu avi i tans d' altres que hi van deixar la pell, tenia la necessitat de parlar-ne i fer-me saber tot el que encara es movia per dins.

Han passat els anys i no em apres res, ens falta esperit, ens falta dignitat i ens falta mala llet i deixar de posar l' altra galta  per defensar el nostra.

No entraré a comentar el tema de la normalització lingüística perquè es un problema existent nomes a la consciencia de tots aquells que no tenen cinc dits de seny.

La realitat es que els nostres fills surten de l' escola amb un perfecta català i castellà i el que no ho aconsegueixi perdoneu-me però no es problema de la escola, sinó potser de la capacitat o del interes del alumne en aprendre.

Catalunya sempre ha sigut una nació solidaria, adherida a tot allò que ens pot enriquir com a persones, i sobretot tolerant,sino de que estaríem gaudint cada any la Feria de Abril, el Rocio, el Pilar fins i tot molt d' ells amb subvencions ben importants per part de la Generalitat.

Seria el mateix si a Huelva per exemple es decideixi fer una associació Sardanista? em sembla que tots sabem la resposta.

A mi tan és el que diu Intereconomía, la Cope, el PP català o Ciutadans, son els mateixos deserebrats, a mi el que em preocupa es que Catalunya i els catalans perdem aquesta sensació de país que tan lluny ens ha portat fins ara, que no ens creguem de que som capaços i deixem trepitjar la nostra identitat.

Deia el President Pujol, es català aquell que viu i treballa a Catalunya i fins ara ens anat be, sense necessitat de posar noms, colors o qualificatius o imposar principis.

I no crec amb aquest ídols de fang que intentan manipular la consciencia del ciutadà ignorant amb aquest tema, els que s' aprofitant de les persones per imposar els seus criteris venen parcel·les al cel.

No m' agraden els faxistes estancats a la historia que imposen lleis que delimita'n la llibertat del esser humà, que coarta'n el dret i la capacitat de ser lliures per exercir la nostra condició de persones com volem.

Unitat Nacional?

Amb sembla que fins ara a Catalunya ningu a intentat imposar res, al contrari ens passen la vida defensant la nostra llengua i la nostra identitat de país que és principalment l' única que esta sent assetjada des de qualsevol institució del Estat Espanyol.

A mi no em consterna'n les opinions dels "patriotes"que amb llengua viperina enverinen l' etern debat sobre les identitats o sentiments i totes aquelles coses que res ens interessen a la gent del carrer i si als polítics o personatges que s' encarreguen d' enverinar-la i sodomitzar-la.

Com dic sempre, per sort no tic la necessitat de quedar be amb ningú,i tan em fot el que pensin els demès de mi perquè m' ho paso per la barratina dons no estaré feta mai al gust de tothom, pero si que soc e intento inculcar al meu fill el principi d' honestedat amb tot el que sóc i faig , el sentiment de país i sobretot el creure en aquest País Petit tan meu per convicció i tambè respecte per els qui hi van deixar la pell i les il.lusions.

Va dir Gironella, "Som perquè ells van ser...vinguts d'arreu, que al llarg de les generacions han treballat i lluitat per preservar la nostra identitat i fer un País en llibertat "

Feliç Diada 11 de setembre i ben retrobats tots

 i que els bombin tu!!!
MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com

11 comentaris:

 1. Molt bon post, Marta!

  Hissarem la senyera tant amunt com podrem i la llengua encara més. La llengua ens fa forts, ells ho saben i per això ens la maltracten tant com poden.

  Bona diada!
  Endavant les atxes!
  I sí, noia sí, que els bombin!

  ResponElimina
 2. Hola, Marta, se't trobava a faltar, després de tant de temps. Ben tornada, bonica! Un bon post, i tant que sí! Quan s'apropen eleccions, no falla: la llengua a debat, que es veu que dóna molts vots, el tema! Tot i que després, alguns el parlin en la intimitat, com va fer notar un diputat amb encert l'altre dia. No defallirem, això mai!
  Bona diada i m'uneixo al vostre crit: que els bombin!
  Una forta abraçada!

  ResponElimina
 3. Et faig costat. En el fons i en les formes.
  Salut i independència.
  I bona retrobada.

  ResponElimina
 4. Molt ben tornada.....i feliç diada, posem-hi pebrots i fem-los callar

  ResponElimina
 5. Salut, estelada, independència, i un camió ple de pebrots!
  Ben tornada, Marta, bon post i una abraçada ben catalana!!

  ResponElimina
 6. Bentornada! Ben Alta, Ben dreta, Ben sola!!

  ResponElimina
 7. Sí marta no hi ha pitjor nacionalisme que el de l'imperi de castella, nosaltres som catalans i no imposem res a ningú

  una abraçada i fins aviat
  gràcies per seguir compartint
  joan

  ResponElimina
 8. Gràcies a tots, una diada com ahir no podria ser d'altra manera, reivindicativa i sobretot plena de sentiment de pais.

  La senyera sempre serà Ben alta, Ben dreta pero mai sola, per aixo hi som tots.

  Una abraçada i un somriure

  ResponElimina
 9. Gràcies Joan ens hem creuat, cert el nacionalisme Espanyol el mes radical pero ...d' aixo s' en diu patriotisme segons ells.

  ResponElimina