dissabte

Un problema de senyAquestes poden ser les conseqüències de Gran Hermano, Salvame, La Noria, Granjero busca esposa, Belen Esteban, el Matamoros, o aquestes mares ridícules que buscant parella al seu fill com si fos imbecil part de la joventut del nostra país,!!!! programes que estan abocats pels qui pensen que tot ho saben i es recreant amb les misèries dels demès per amagar les seves.

Es una gran pena que la gran preocupació d' aquests últims dies siguin les pròtesis de pit PIP i que indignades les afectades diguin que aixo ho ha de cobrir la SS, però fins on hem arribat???

Esta clar que el tamany del pit res que a veure amb el tamany del cervell i que mal aniria si fos l' únic atractiu que tinguessin les dones i que la relació amb la nostra parella tingues que dependre de les mides de la nostra pitrera  o les del pardalet d'ells.

Personalment em refot que aquestes senyores tinguin dos armes de destrucció a la pitrera, entenc la reconstrucció de pit per malalt.tia, però no per estètica si aixo vol dir que la hem de pagar tots, te pebrots la cosa que ara hagi de fer-se càrrec la S.S quan hi han llaguisimes llistes d' espera per mamografies, tacs, o infermetats realment importants per la salut de les persones.

El mes penós es que l' insígnia de tot aixo sigui la Esteban, un exemple de que algo falla a la nostra societat d' avui en dia, on una senyora es l' abanderada de les mares que han criat soles al seus fills aixo si amb una pensió de mes de 1000 euros al mes i reclamant mes perquè clar la nena ja no nomes menge pollastre.

Ahir a tutoria en el institut del meu fill un cop a la setmana repassan les noticias que els alumnes proposen i clar quan va arribar la seva primera pregunta va ser , mama tu portes les PIP?, amb vaig quedar de pasta de moniato però la seva carona tota seriosa amb va donar a entendre de que la cosa anava en serio, aixi que li vaig dir , No fill meu jo porto les Marta Corporatión originals de fabrica i sense efectes secundaris, be, al menys no nocius per la salut!!

Que havia de dir-li? i el pitjor, com va el mon perquè un  nen de 13 anys pensi que la majoria de dones estem siliconades????

Te ous la cosa que també es reclami que l' estat pagui el reinplantament d' aquestes mames quan no cobreix ni les ortodòncies importants per dir alguna cosa.

Ens hem begut l' enteniment tots plegats o que? es indignant sentir aquestes dones i els seus arguments i mes  desprès de llegir les preguntes de cultura general que van sotmetrà a les Miss de diferents comunitats Autònomes, penso seriosament que tenim un problema i no de pits precisament.

Son tan divertides com preocupants, aqui queden 

Preguntas de cultura general a las aspirantes a Miss España y sus respuestas.

Pregunta a miss Barcelona: ¿Cree usted que Gadafi debe dejar Libia?
Respuesta: Pienso que si no se llevan bien y claro está y si no tienen hijos pequeños, se deben divorciar.

Pregunta a miss Sevilla: ¿Qué opina usted del tsunami?
Respuesta: Es muy bueno, pero a mí me gusta más el tiramisú.

Pregunta a miss La Rioja: ¿Qué opina usted sobre la situación en que vive hoy la niñez por el temblor de 8,9 grados y el tsunami en Japón?
Respuesta: Rezo porque todos los niños de Japón estén bien resguardados de ese frío de 8,9 grados junto a su mami, su papi y sus hemanitos.

Pregunta a miss Bilbao: ¿Qué piensa usted de la onda radioactiva en Japón?
Respuesta: Me parece bien que una emisora haya llegado tan lejos.

Pregunta a miss San Sebastián: ¿Qué cree usted que hubiese pasado si el epicentro hubiese sido en el mismo Tokio?
Respuesta: Bueno, pienso que ellos también tienen derecho, pues si Donosti tiene un multicentro, Durango tiene un Megacentro, entonces, por qué Tokyo no puede tener un epicentro?

Pregunta a miss Tarragona (dijo que hablaba bien el inglés): ¿What´s a tsunami?
Respuesta: My nami is Carla Pujol.
2ª pregunta a miss Barcelona: ¿Cómo se dice perro en inglés?
Respuesta: Dog
3ª Pregunta a miss Barcelona (era favorita), ¿Y cómo se dice veterinario en inglés?
Respuesta: Dog tor

Pregunta a miss Almería: ¿Qué opina sobre los últimos acontecimientos ocurridos en el Japón?
Respuesta: Lamentable, muy lamentable.
 No entiendo cómo se metió tanta agua en Japón teniendo allí la muralla china.


... apa i amb dos collons elles!!!!

30 comentaris:

 1. Noooo! No poden ser cert aquests comentaris de les misses, deuen ser broma. Si no és així hi ha per llogar cadires.
  El tema dels implants és un engany per a les dones implantades i crec que amb la salut, del tipus que sigui, no es juga. Però si la sanitat privada va ficar la silicona que la tregui també. Ah! i no estaria de més que la reciclés d'alguna manera, perquè són força quilos de materia contaminant, ara pels cossos, després pel planeta.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ona despres de que una Miss internacional al preguntar-li qui era Confuccio va contestar que era el que fa fundar el confuccionismo, m'ho espero tot!!!!

   Aquests implants son perillosos i la privada tenia informes des de el 2002 i no els va retirar com si van fer a EEUU.

   Elimina
  2. Jajaja "Confuccionismo"...
   Carai, des del 2002? No tenen pas vergonya...i pretenen que la seg social es faci càrrec?
   Realment s'ha perdut el nord!

   Elimina
 2. El millor que li pot passar a "Espanya" (i als "espanyols"), és que el país rebenti en 17 petits països, que seran més fàcils de gestionar aquest únic país-desastre, que va corrent avall directe al precipici, sense possibilitat de salvació.

  Em sembla que em vénen ganes de plorar.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ei res de plorar, a enfotrens de tot plegat que despres diuen que a Catalunya som uns ploraners, sempre hem marcat les diferencies, ara no serem menys oi?

   Elimina
  2. No em puc creure que aquestes respostes siguin certes... quin desastre!

   I tens tota la raó, ens hem begut l'enteniment, ja fa dies i sembla que continuem bevent, bevent ...

   Elimina
 3. Carme a mi m`han dit que les respostes eren veritat i la il.luminada de Confuccio va sortir fins i tot a les noticies.

  ResponElimina
 4. Dona, que hi hagi gent tonta és necessari. M'encantaria parlar amb una noia d'aquestes, ha de ser divertidíssim! :)

  Ara, que haguem de pagar-ho els altres, això ja no em fa tanta gràcia, no.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Aquest és el problema, que després les conseqüències les hàgim de pagar tots, si no fos aixi allà cadascú amb la seva neurona dispersa.

   Elimina
 5. Hostiii! Aquestes respostes de les aspirants a "miss" són gairebé de jutjat de guàrdia! Amb aquest historial no m'estranya que a les dones intel·ligents i que a més siguin guapes no se les vulgui prendre seriosament... Sobre les pròtesis defectuoses, penso que haurien d'assumir-ne les conseqüències i els costos els responsables del frau o els qui ho van permetre tenint-ne constància, no pas la seguretat social ni les afectades.
  Llegir-te de bon matí és una excel·lent manera de començar el dia amb bon humor. Gràcies, marta, i una forta abraçada! (Galionar)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Dons si Montse i que no repercuteixi per res a la SS que prou fotuts estan. Bon diumenge guapa.

   Elimina
 6. Hola guapetona!!!
  Sens dubte, la SS hauria de finançar unes quantes operacions per tal d'omplir el gran buit que alguns/nes tenen en la seva cavitat cranial. Una pena de societat, una gran pena!!!!
  Un petó!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Noi no donarien abast entre uns i altres que aqui comença haver-hi overbooking de descerebrats.

   Elimina
 7. Aixina va la societat... Estem perduts :S

  ResponElimina
  Respostes
  1. No Maria estan siliconats i prou, la resta anirem fent el que poguem oi?

   Elimina
 8. A què ens porta la societat, els avanços, l'estètica...? a curullar el nostre cos amb ves a saber què. El cos de les dones, està clar!
  M'has fet riure amb les preguntes de cultura general.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Maijo, i els dels homes també que mes d'un va ben reinflat !!!

   Elimina
 9. la veritat es que el que falten son implants per el cervell. si s'han inflat el pit ara que es desinflin la butxaca.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Joan m' has fet riure amb l' ultima frase, del tot acertada per altra part, poc cervell si i massa neurona despendolada.

   Elimina
 10. caram ! caram!! amb una Mass média com aquesta. On es pensen que van ? de fet ja ho saben on van, ja , roben , enganyen, ens prenen els drets elementals i ningú mou fitxa peruqe la Massa critica està desinflada, desculturitzada ,idiotitzada .A! i tot respon a un pla predeterminat per a convertir al personal en carn de canó... Jo us ho dic amb el cor a la ma , Soc Pessimista. les coses no aniran be . No en poden anar i menys mannant el PP.

  ResponElimina
 11. No estic d'acord amb tu. Posar-se els pits per estètica és una qüestió privada que cadascú s'ha de pagar de la seua butxaca, d'acord; però haver estat víctima d'una negligència que et perjudica la salut no, i ho ha de cobrir la Seguretat Social.
  Si el sistema funciona bé, quan es faça el judici al responsable d'aquestes pròtesis defectuoses, haurà de pagar, entre d'altres coses, a la SS l'import de les operacions.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Per aixo mateix que com és una negligència per una qüestió privada i d' estètica, prou fa la SS fen-se càrrec de treure les pròtesis afectades, però no pagant el reinplantament de les noves com es lògic.

   De totes maneres cadascú té la seva opinió i evidentment totes son respectables, però la meva es del tot contraria a que la SS assumeixi un pagament quan hi ha tan dèficit.

   Elimina
 12. Jo crec, Marta, que han omplert les tites amb el que sobrava al cervell ( parlo de les Missis ). La resta, crec que és de jutjat. I les ulleres, que no estan finançades?? ( jo tinc 10 diòptries a l'ull esquerre i 8 al dret, i encara puc pagar-les, però me costen 480€...i menjo pollastre i altres coses, que ma mare no estava per brocs si jo volia ser gallina fina) Bé, ja m'he esbravat. Petons.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Totalment d' acord amb tu Cantireta, aquesta era l' intenció d' aquest post, no entc perque la resta de ciutadans hem de pagar les conseqüències d' aquestes operacions.

   Per mi tan es que es posin pits o dos pebrots escalivats als llavis, la qüestió es que amb el dèficit de la SS hi han altres coses molt mes importants que la pitrera de unes senyores que ho han fet per estètica assumint el risc d'entrar en un quiròfan.

   Sembla que entre tots ens hem begut l' enteniment!!!

   Elimina
  2. Si mentrestant els metges vinga donar Hormones a les dones i a fer clientes d'oncologia mamaria per un tubo , Es Criminal!!!Obscenament criminal!! .O reconstrim la Ética o tot aixó s'en va als collons per bogeria col·lectiva!!!

   Elimina
  3. Cert però sempre li pots dir NO al teu metge en el cas de les hormones o de qualsevol altre medicament que no creiem convenient per diferents motius.

   Jo sóc molt de medicina natural des de fa molts anys, remeis casolans que estan a l' abast de la natura i que ens beneficien, el que em fa molta gracia es que es descobreixin ara com alternatives.

   Lo de la medicina preventiva esta molt be però hem de canviar tots plegats el xip, el cervell es molt important alhora de estar sa i de no buscar-se el que no es té, son filosofies de vida, tan atrassats que estan i als Països Àrabs hi han plantas, remeis que jo fa anys portava cada vegada que venia a Barcelona, per evitar grips, colesterols, gasos, etc, coses que poden semblar insignificants però es que avui en dia et surt un gra i ja has de apretar a corre per si...

   En fi tots som diferents però jo segueixo evitant refredats i cura'n infeccions amb farigola, llimona,romani i altres productes naturals, llet d' avena, de soja, etc,que son del tot efectius, pero aixo donaria per un altra tema.

   Posem una mica de seny tots plegats , tens tota la raó.

   Elimina
 13. Cantireta i Marta: és que ací no parlem de riscos, sinó de negligència dolosa amb afany de lucre. Entrar al quiròfan té riscos, és clar que sí, però ací el problema no ha estat en riscos de l'operació en sí, sinó en la xoriçada perillosa que va fer el que subministrava les pròtesis defectuoses.

  La SS s'ha de fer càrrec de la retirada de les pròtesis defectuoses, en açò estem d'acord, però la qüestió és: també ha de sufragar l'implantació d'unes noves i bones? Jo pense que no, que no han de sufragar aquesta operació, però que sí que les han de posar.
  M'explique: han de treure les dolentes i posar les bones, i que el que ha venut les pròtesis defectuoses que pague a la Seguretat Social el cost de les operacions, amb tot inclòs.

  ResponElimina