diumenge

En nom del seny ...


Sempre he cregut que per poder tractar d'un tema, de qualsevol en qualsevol àmbit de la societat cal fer-ho amb propietat i coneixement del tema i la situació. Que sabran ells de sexe, no han jurat celibat? doncs de que estem parlant, tal ...vegada de reprimits?, d'obsessos? o simplement d'éssers ridículs que passen per la vida de puntetes perquè s'escuden en una identitat que no és la que els pertany o agradaria tenir, havent d'acceptar una vida que els va gran, però que molt gran.
El sexe consentit és un dels plaers de la vida i brètols com aquest amb dues vares de mesurar és la que fa mal a l'església perquè justificar la pederàstia i condemnar l'homosexualitat és de miserables i dóna una idea de tota la merda que amaguen sota les sotanes.

6 comentaris:

 1. una colla de malfollats és el que són.......

  ResponElimina
 2. De tot amaguen, tret d'un parell de cullons ben posats!!

  Això...aferradetes ninona!!

  ResponElimina
 3. Persones com aquestes o no són conscients del mal que fan amb moltes de les coses que diuen, o són uns autèntics bastards. Foten fàstic (i ho dic com a creient que sóc).

  ResponElimina
 4. El discurs d'aquesta gent està totalment desconnectat de la societat. Si encara consideren el sexe com quelcom pecaminós! Són uns hipòcrites cínics amb l'únic objectiu de mantenir el seu immens poder. Fan alguna crítica a les mesures que castiguen el poble a la misèria absoluta? Evidentment, no. Són persones sense escrúpols.

  ResponElimina
 5. A aquests personatges jo els esborraria, per cretins contraris al do de la vida.
  Esborrem-los, Marta.

  ResponElimina
 6. Es força curiós que tots els bisbes fan cara de panxacontents,
  quan se suposa que tenen que assistir als mes necessitats.

  ResponElimina