diumenge

Seré els teus ulls al camí ....Ja sabeu que no crec en el Nadal, de fet cada vegada crec en menys coses d'aquesta societat hipòcrita i plena d' aparences, feta a la mida dels que són només la façana del que voldrien ser, dies que només fomenten el consum. 

Sembla que la misèria, la fam, i la falta de recursos de moltes famílies tenen la data de caducitat el 31 de desembre, i durant aquest temps no importa que la resta de l'any visquin en la pobresa, perquè els estatuts del Nadal que ens regeixen només se'ns permet acceptar la seva indigència en aquestes dates.


Dies carregats d'absències, dies en els que no tenim les mateixes presses d'abans, on tenim el dret a equivocar-nos, a enfadar-nos, a perdonar-nos però sobretot a suportar-nos.

Repartim disculpes i perdons embolicades en llaços vermells i paper de regal.

No caldria tanta despesa de temps, d'energies, de ganes, de forces, de diners i de paciència, seria suficient amb dues mirades que es retroben, amb una  abraçada sense temps, la mà estesa, aquella conversa pendent i que totes les paraules tendres dites aquests dies, no les mastegués sense poder-les digerir la resta de l'any.

Molta llum per tots en aquest nou any que és a punt de néixer, i molta sensatesa i seny per intentar un món més amable, més tolerant i més humà.2 comentaris:

  1. Tens raó , però tot i això , també hi han mirades i abraçades a qui donar i rebre... animem-nos a que passi tot l'any !!
    Bon Nadal ;)

    ResponElimina