dissabte

Gràcies Pep


Gràcies per la filosofia, gràcies pel lideratge, gràcies per els èxits, però sobretot gràcies per guiar-nos a tots en el camí dels valors i el saber estar junts davant les adversitats.

Gràcies per tornar-nos la fe i la consciencia de país , sé que et trobarem a faltar , a tu i les teves rodes de premsa, les teves paraules, els teus somriures i les teves emprenyament-es perquè ets autentic.

Ens has donat el que somiàvem, després més del que mai haguéssim somiat i encara mes perquè ens han ensenyat a somiar més enllà amb un possible futur meravellós que ni imaginàvem.

Ens has fet feliços, ens has fet més grans, ens has fet millors i ens has donat un futur amb esperança.

I no et dic adéu perquè tornaràs a casa, pertanys al Barça i dins de la tristor de saber que marxes amb queda la il.lusio de que la teva feina continua endavant amb el Tito i que el Barça net, digne i lluitador que tots estimem mantendrà per sempre mes la seva essència.

Mai cap titul haurà sigut tan important com la dignitat que ens han tornat i el lloc privilegiat en el que deixes al Barça a l'historia.

Amb el cinturó ben cordat com ens demanes i el cor humit , fins aviat Pep !!!

10 comentaris:

 1. Ha aconseguit sortir com un heroi que és, cosa molt poc habitual d'un entrenador de futbol.
  Ha ensenyat com s'hauria de viure l'esport i acostat molta gent a prop seu. Sens dubte és molt gran com a persona i professional. Es mereix les gràcies i molt més de tots els que l'hem seguit.
  Vull pensar que el seu esperit guanyador perdurarà entre nosaltres fins que torni.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Joan firmo que perdurí l' essencia d' aquest Barça fins sempre.

   Elimina
 2. Gràcies. També a tu, Marta. Per la felicitat, per la teva música sempre tan ben triada.

  ResponElimina
  Respostes
  1. JOrdi gràcies per ser-hi i per entendre el meu gust musical.

   Elimina
 3. A mi no m'agradava el futbol , però aquest home m'ha fet apreciar-lo com un sport veritable , on l'honor i la honestedat han de perviure sempre sobre els interessos i les trampes. Has eixecat el llito d'aquest joc, que ja només era un negoci brut . Convertint-lo en esperança per a molts milions de persones i això es el teu gran mèrit.Gracies Pep .

  ResponElimina
  Respostes
  1. A mi no m' agrada el futbol mestre, m' agrada el Barça, el que és, el que representa i per ser el màxim representant del meu Petit País i que em perdonin els del Espanyol, pero la realitat és la que és.

   Elimina
 4. Coincideixo amb en Miquel Àngel, i afegeixo, ha fet visible altre cop la cultura de l'esforç. Que no ens regalen res. Gràcies Pep.

  ResponElimina
 5. Albert, la cultura de l' esforç i la decencia esportiva per damunt de tot

  ResponElimina
 6. Jo diria fins i tot que un bocinet de cel al que mai podrem agraïr el suficient tot el que ha fet pel Barça.

  ResponElimina